Les atletes màsters de l'Avinent CA Manresa continuen sumant podis. Aquesta vegada ha estat en proclamar-se subcampiones de Catalunya de clubs a Castellar. L'equip manresà, sense les habituals Manela Martínez (lesió), Eulàlia Torrescasana (lesió i compromis esportiu), Ángela López (titular a la formació de Divisió d'Honor), Mercè Bes (lesió) i Loles Vives, va saber revestir-se i demostrar que te suficients recanvis per seguir en posicions privilegiades.

La classificació final del campionat, en categoria femenina, va ser: Barcelona Atletisme (51 punts), Avinent CA Manresa (42), CA Granollers (34), CA Tarragona (33), GA Lluïsos de Mataró (30) i Pratenc AA (21). En categoria masculina, meritòria sisena posició final del equip manresà, amb 107 punts; el CA Igualada va participar també en la categoria masculina i va aconseguir la dotzena posició (80) d'una classificació dominada per l'AA Pratenc (151), seguit del CE Universitari (140) i del Barcelona Atletisme (138).