21 de juny de 2019
21.06.2019

DEBAT | LA REALITAT DE LA CATALUNYA CENTRAL


NATACIÓ

Un centenar de nedadors participen a les jornades esportives d'Ampans

20.06.2019 | 23:31
Les jornades s'han celebrat a les piscines municipals de Manresa

Les Piscines Municipals de la capital del Bages van cedir, els darrers dies, les instal·lacions a Ampans per celebrar una nova edició de les jornades esportives que organitza l'entitat des de fa quinze anys. L'objectiu és crear un campionat de diferents disciplines esportives que durant l'any fan, per reivindicar el valor de la pràctica de l'esport com a mecanisme d'inclusió.

A diferència del 2018, quan el campionat va tractar dels esports de terra i l'estadi d'atletisme del Congost va ser aleshores la seu de les jornades, s'ha centrat enguany en els esports d'aigua. Hi han participat més d'un centenar de nedadores i de nedadors que són usuaris del servei de centre ocupacional que Ampans ha desplegat a municipis com Sallent, Manresa, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor i Súria. Entre les activitats que ofereix, hi ha natació durant tot l'any. Des de fa quatre dècades, Ampans és usuària de les piscines municipals de Manresa.

Els participants han tingut el suport dels monitors amb qui fan activitats durant el curs, del CN Sallent, del Gimbe i de les piscines municipals de Manresa. Amb una exhibició de l'equip de natació artística del CN Minorisa i amb un piscolabis va finalitzar l'activitat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any


L'últim El més llegit