Notable actuació de les nedadores del CN Minorisa al Campionat de Catalunya de rutines per grups d'edat que es va desenvolupar a les dependències del Centre de Natació Mataró.

L'equip benjamí es va sobreposar als nervis propis del debut competitiu, i en l'especialitat de combinat (Nivell III) va assolir un meritori setè lloc. Núria Puig, Èlia Descals, Carla Vázquez, Queralt Soler, Anna Morral, Ivet Morral, Ivet Parejo i Ivet Camprubí van palesar les seves potencialitats. La formació aleví (Marina Fernández, Ana Sánchez, Anna Martín, Júlia Llohis, Èlia Vall, Carla Orihuela, Ada Soler i Núria Vila) van signar la novena posició, mentre que l'infantil integrat per Xènia Bisbal, Núria Dabàn, Jennifer Fernández, Judit Gonfaus, Marina Mascaró, Ariadna Sucias, Eira Torra i Paula Zamora va ser desè.

En la competició per a solos, dues nedadores van representar el CN Minorisa. L'alevina Júlia Llohis va segellar la vuitena posició, mentre que l'infantil Paula Zamora, en l'estrena en aquesta modalitat, va ser catorzena. Finalment, també va debutar en competició el duet aleví format per Júlia Llohis i Carla Orihuela.