La piscina Sant Jordi de Barcelona va ser l'escenari dels campionats de Catalunya de natació en categories prebenjamins i benjamins. El Club Natació Sallent va participar-hi amb un total de vuit nedadors, que van obtenir uns gran resultats. Txell Casas va ser campiona de Catalunya de la Q64 de 9 anys. Laia Garcia va acabar quarta en la categoria de 9,5 anys, Gemma Romera va finalitzar tercera en 11 anys i quarta en els 200 metres estils, Iris Rodriguez va acabar novena en 11 anys i segona en els 200 metres lliures. Laia Dalmau, Joel Oller, Gerard Fàbregas i Lluc Casas també van participar amb bons resultats.

El CN Minorisa també va gaudir d'una àmplia representació amb un total d'onze nedadors. En la categoria dels més petits, la prebenjamí, Laura Sànchez i Júlia Sànchez van participar en la prova Q64. En la categoria de benjamins de primer any femení, Emma Nieto i Xi Xing van nedar en les proves de Q64 i de 100 metres lliures. En categoria masculina, Dídac Vidal i Gabriel Carrillo també van participar en les mateixes proves. En la categoria dels més grans, la de benjamins de segon any femení, Auria Suñé i Nídia Vidal van competir en la prova de Q64 i dels 200 metres lliures. En la categoria masculina, Martí Bohigas i Pol Salvans també van nedar en les competicions de Q64 i de 200 metres lliures.

Laura Sànchez, en prebenjamins, i Irene Porcel, en categoria de benjamins d'onze anys, van aconseguir obtenir un diploma.