El RCD Mallorca rebrà aquest vespre (21 hores) el RC Deportivo de la Corunya en el partit de tornada de la final del play-off d'ascens a la Lliga Santander, amb la necessitat entre els locals d'almenys igualar el 2-0 de l'anada si volen evitar l'alegria dels seus rivals.

Així, els jugadors del Dépor confien repetir sobre la gespa de l'estadi de Son Moix la bona actuació que van tenir a domicili en l'eliminatòria anterior, quan es van imposar per 0-1 al Màlaga en el partit de tornada. Però aquest cop ho faran sense un dels seus referents, Álex Bergantiños, encara «en repòs esportiu» per recomanació mèdica.

El capità dels gallecs va ser operat de la ferida incisocontusa al llavi que s'havia fet durant el matx previ davant del Mallorca. Prop del descans, i encara amb 1-0 en l'electrònic de Riazor, el migcampista balear Marc Pedraza va colpejar Bergantiños amb els tacs i va ser expulsat amb vermella.

Passat l'ensurt, després de l'èxit de l'operació quirúrgica, el capità del Dépor va rebre l'alta hospitalària, però igualment es perdrà la cita definitiva de Son Moix, on es coneixerà l'equip que completi la Primera Divisió del curs 2019-20. De moment l'Osasuna i el Granada són els equips que van ascendir de forma directa en el seu dia.