El CE Manresa va aconseguint peces del puzle que significa la confecció d'una plantilla competitiva per a Tercera Divisió. Un d'aquestes peces, prou preuada, és la de la porteria. El club manresà ha pogut retenir Pol Busquets després d'una primera temporada al club manresà en què ha estat prou solvent.

Busquets ha jugat 33 dels 34 partits de la lliga al grup 2 de Primera Catalana (es va perdre un enfrontament per sanció). Ha encaixat 34 gols i ha sigut un dels porters menys golejats de la categoria. El seu company per guardar la porteria de l'equip d'Andreu Peralta serà el jove manresà Òscar Pulido, que ja ha ha acabat la temporada a la formació manresana després de tancar la seva etapa de juvenil al Gimnàstic de Manresa, a Divisió d'Honor.

Ara mateix, el CE Manresa ja disposa de deu jugadors. Només un de fitxat, Christian Alarcón, un lateral esquerrà amb pas per la Muntanyesa i el San Cristóbal, tot i que la campanya passada la va haver de passar pràcticament en blanc per diverses lesions, les més destacades a les mans. Continuen de l'any passat, a més a més dels dos porters esmentats, Sergi Solernou, Joan Castanyer, Bernat Benito, Florent Reverdie, David Sánchez Ruano, Biel Rodríguez i Marc Cuello. Es preveu que també faci la pretemporada, a més a més de Joan Fígols Joanet (Berga) i Roger Claret (Avià), el pivot defensiu Manel Montoya, que la temporada passada va jugar al Sant Cugat, on va arribar del juvenil de Divisió d'Honor del Sant Andreu.