Tot i haver dirigit una dotzena de clubs com a professional, en els dos que ha estat més anys Pedro Martínez és en el Gran Canària i en el Manresa. A Las Palmas han estat 9 anys més el tros final de la temporada passada, del març al maig. Al club del Bages són cinc les campanyes, fins ara, que ell ha acumulat. Quatre van ser del 1990 fins al 1994. La darrera, la del curs 2014-15, quan es va aconseguir la salvació heroica a Madrid.

El 1990, fa gairebé trenta anys, Martínez va aterrar al pavelló del Vell Congost. Havia aconseguit la Copa Korac amb un Joventut que va apostar per Lolo Sainz, i Pedro Martínez va arribar a un club que tenia de president Carles Casas i de gerent Àngel Palmi. Va ser amb Martínez que va començar la progressió esportiva: en el primer any encara es va haver de patir en els play-off de permanència, però en els tres següents ja es va entrar en les eliminatòries pel títol.

El 2014, amb Josep Vives com a president i Carles Sixto de gerent, La Bruixa d'Or hi va recórrer i, amb moltes complicacions i canvis en la plantilla, es va aconseguir una permanència esportiva. Ara pot començar, si acaba fitxant, la seva tercera etapa a Manresa.