Organitzada pel CN VilaSwim i la Reial Federació Espanyola de Natació, es va celebrar dissabte la tercera Travessia Arenal, cinquena etapa de la cinquena Copa d'Espanya d'aigües obertes a la platja de l'Arenal amb uns 300 participants. A Borriana (Castelló), la jove nedadora manresana Queralt Velasco, del CN Cervera, va finalitzar en segona posició absoluta i primera júnior-1 amb un temps de 37' 35'' 52 darrere de la seva companya d'equip l'absoluta Ainhoa Benavente amb un temps de 37' 01' 72; en tercer lloc va entrar Susana Alejandra Tachón, del CN Delfín, amb un temps de 38' 47'' 63.

Velasco va competir diumenge

a la tercera Doble Milla de Cambrils (4.000 m), prova puntuable per al Circuit Català de Travessies d'Estiu de la Federació Catalana de Natació amb gairebé 90 nedadors. La manresana va acabar en segona posició amb un temps de 48' 0''11 darrere de Clara Gabriel, del CN Sabadell (47' 26'' 49), i davant de la seva companya del CN Cervera Sofia Datsenko, amb 48' 28'' 73.