Nombrosos grups d'atletes de l'Avinent CA Manresa i del CA Igualada Petromiralles/Jocnet van prendre part, a les pistes de les Basses de Lleida, en la jornada final dels Campionats de Catalunya de base (categories sub-10, sub-12 i sub-14) amb una brillant actuació global. Aquests atletes havien aconseguit la seva classificació a la fase prèvia que es va celebrar el dia 8 de juny a les pistes de Castellar del Vallès.

En el cas del CAM, va destacar el primer lloc en la classificació de clubs de la categoria sub-14, el quart en sub-12 i el sisè en sub-10. D'entre totes les actuacions va destacar Ona Bonet, campiona sub-14 de salt d'alçada amb un rècord estatal d'1,65 metres que tenia María Vicente. També doblet per a Biel Cirujeda, campió en 15o llisos i en triple salt, amb rècord manresà. Pel que fa als altres títols, Sira Salas va vèncer en els 60 metres i Lucía Molina, en llargada sub-12. El sub-10 Martí Homs va vèncer en llançament de pilota i també van obtenir medalles Martina Martínez i Samuel Palhas.

Pel que fa a l'actuació dels atletes del CA Igualada Petromiralles/Joc Net, es va traduir en set medalles en total: cinc en la categoria sub-14 (3 d'or, 1 de plata i 1 de bronze) i dues més en categoria sub-10 (1 de plata i 1 de bronze) i cap en sub-12.