27 de juny de 2019
27.06.2019

El Calaf i el San Mauro s'estrenaran a la Copa Cor de Catalunya del Joanenc

Els amfitrions, el Solsona, el Berga i el Gironella completaran el cartell del torneig del 18 al 25 d'agost

26.06.2019 | 23:25

Amb el mateix format de competició que en les dues primeres edicions, però amb diferents equips participants, el Joanenc prepara la tercera Copa Cor de Catalunya, que tindrà lloc al camp municipal de Sant Joan de Vilator-rada del 18 al 25 d'agost. Enguany, les formacions participants, sis, són totes elles de Segona Catalana. En relació amb l'any passat, repeteixen el Berga, el Solsona i el Joanenc com a amfitrió. En el lloc del Manresa, el Sallent i l'Avià entren el Gironella (també va ser-hi en la primera edició) i s'estrenen el Calaf i el San Mauro de la comarca de l'Anoia.

Els sis equips quedaran dividits en dos grups de tres. A l'A, hi seran el Joanenc, el Gironella i el Solsona; i al B, el Berga, el San Mauro i el Calaf, flamant campió del grup 7 de Tercera Catalana. Cada un dels dies de la Copa, es jugarà un partit, de diumenge a divendres. A partir d'aquí, els respectius primers classificats jugaran la final el diumenge 25 d'agost.

Pel que fa al palmarès d'aquesta Copa Cor de Catalunya, en la primera edició, fa dos anys, el Joanenc va superar en la final el Solsona amb un festival de gols (5-3); els solsonins van repetir lloc a la final de l'any passat, però també van caure, en aquest cas davant el Berga per 2 a 0.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

El futbol, el motor de l'economia

A Catalunya el futbol va generar un impacte equivalent a l’1,21% del PIB autonòmic, fins als 2.641 milions d'euros a l'any