Es va celebrar a Ontinyent, a la comarca de la Vall d'Albaida, al sud de València, el 4t Torneig Nacional de jujitsu en les modalitats de Duo i Lluita. La SAS de Súria hi va participar amb un equip de competició que va obtenir uns resultats magnífics.

A la categoria minibenjamina duo mixt, Emma Sànchez i Gerard López van aconseguir guanyar la medalla de plata, i dins de la mateixa categoria però en el grup femení, Ivet Caballol va obtenir el bronze.

A la categoria benjamina de duo mixt, Aleix Fàbrega i Neus Hernàndez van aconseguir la medalla de plata. A la categoria alevina duo femení, la parella integrada per Abril Jiménez i Neus Hernàndez va aconseguir el bronze, una posició que va repetir Abril Jiménez dins del que va ser el grup de duo mixt.

Finalment, dins de la categoria duo infantil masculí, Ethan Sànchez i Jordi Fàbrega van confirmar el seu gran moment després del bronze en els campionats d'Europa sub-14, tot aconseguint l'or amb autoritat. Al mateix grup, Pau Hernàndez, en la seva primera competició oficial, va aconseguir penjar-se la medalla de bronze.

A la modalitat de lluita, en els benjamins, Aleix Fàbrega va ser plata en el seu grup, i Neus Hernàndez va aconseguir el bronze. A la categoria alevina, Abril Jiménez es va classificar en tercera posició. I a la infantil de +55 quilos, Ethan Sànchez va ser bronze, Pau Hernàndez va ser cinquè i Jordi Fàbrega va obtenir l'or.