Brasil i Argentina disputaran una de les semifinals de la Copa Amèrica la nit de dimarts a dimecres. El conjunt albiceleste va vèncer ahir a la nit Veneçuela (0-2) en un duel en què va demostrar la solidesa que sembla que ja va trobar en el duel davant de Qatar, el dar-rer de la primera fase. Malgrat que Messi no està fent grans actuacions, sembla que el tècnic, Lionel Scaloni, ha trobat la manera d'atacar amb dos davanters, Agüero i Lautaro Martínez, i amb el jugador del Barça a darrere. Ahir, a més, va situar el central Foyth de central i Veneçuela només va inquietar en una rematada d'Hernández que va aturar Armani.

Abans, als cinc minuts, Lautaro va avançar el seu equip en rematar de taló una centrada del seu company de davantera. Argentina va atacar més, va disposar de bones arribades, pero no va sentenciar fins al minut 74, quan Giovanni Lo Celso, ahir suplent, va rematar a porteria buida després d'un rebuig de Faríñez a xut d'Agüero.

El rival d'Argentina a les semifinals serà una selecció del Brasil que va dominar molt però que no va poder fer cap gol a una de Paraguai que va finalitzar el duel amb deu homes per expulsió de Balbuena. En els llançaments de penal, les errades de Gustavo Gómez i de Derlis González el van condemnar.