Dins el programa de celebració del 40è aniversari del Manresa FS, l'entitat manresana ha convidat avui cinc seleccions catalanes, de la prebenjamí a la cadet, per jugar al pavelló del Pujolet.

Obrirà la jornada el combinat català prebenjamí, que s'enfrontarà al Manresa FS benjamí a 3/4 de 10 del matí; seguirà la selecció catalana benjamí, que se les haurà amb l'equip amfitrió aleví a 1/4 de 12. A la 1, Catalunya aleví s'enfrontarà al conjunt manresà infantil; ja a la tarda, a 2/4 de 6, serà el torn de la selecció catalana infantil davant el Manresa FS cadet; i tancarà el calendari d'enfrontaments el conjunt català cadet davant els manresans juvenils a 1/4 de 8.

Cal recordar que dos entrenadors de casa nostra, el callussenc Gerard Pusó i l'olesà Jordi Barrero, formen part del quadre tècnic de la Lliga Catalana de futbol sala, i dirigeixen algunes de les seleccions que seran avui a Manresa. Pusó, que ha dirigit els combinats aleví i infantil, la propera temporada encara tindrà més responsabilitats perquè serà el segon de les seleccions cadet i juvenil.

Pel que fa a més actes del 40è aniversari del Manresa FS, la directiva del club està treballant en la coorganització del Torneig Internacional Juvenil de Ripollet, que es jugarà els dies 30 i 31 d'agost i 1 de setembre, paral·lelament al pavelló del Pujolet de Manresa i al pavelló Joan Creus de Ripollet. La junta també fa gestions per disputar, ja la propera temporada, un partit (o triangular) d'aniversari amb equips de Primera Divisió.