Els aficionats manresans al futbol sala van poder gaudir ahir del joc dels millors jugadors catalans prebenjamins, benjamins, alevins, infantils i cadets. Dins el programa d'actes commemoratius del quarantè aniversari del Manresa Futbol Sala, els equips formatius del degà van rebre al pavelló del Pujolet les seleccions catalanes d'aquestes cinc categories.

La jornada es va iniciar amb tres interessants partits matinals. En primer lloc, el Manresa FS benjamí es va enfrontar a la selecció prebenjamí. Els blanc-i-vermells van encarar el matx amb rigor i intensitat i van golejar el combinat nacional per 11 a 2. En aquest cas, a més del bon joc manresà, la diferència d'edat entre els jugadors d'un i altre equip es va revelar com a determinant.

Tot seguit, l'aleví del Manresa FS va mesurar el seu potencial esportiu amb la selecció benjamí. Els amfitrions es van imposar per 6 a 2 al combinat dirigit pel tècnic olesà Jordi Barrero, amb el suport de Gerard Pusó.

El Manresa FS infantil va arrodonir la matinal en derrotar amb contundència el combinat català aleví. Els bagencs van golejar la selecció guiada pel callussenc Gerard Pusó per 5 a 0.

L'activitat competitiva es va reprendre a dos quarts de sis de la tarda amb el matx entre la formació cadet blanc-i-vermella i la selecció catalana infantil, combinat conformat i preparat, també, per Gerard Pusó. El dinamisme i la vocació ofensiva va caracteritzar el joc d'ambdós equips. Els amfitrions van competir amb un sòlida i ambiciosa selecció, però finalment van cedir per 3 a 7.

Encara més emocionant va ser l'últim duel de la jornada, que van disputar el Manresa FS juvenil i la selecció catalana. La selecció entrenada per Rubén González, amb el suport de Jorge Vargas, va haver de patir fins als darrers instants per certificar una ajustada victòria (1 a 2), contra un competitiu juvenil blanc-i-vermell.

La jornada d'ahir va tancar la primera fase dels actes de celebració del Manresa FS, que es reprendran els dies 30 i 31 d'agost i 1 de setembre amb la coorganització del Torneig Internacional Juvenil de Ripollet.