30 de juny de 2019
30.06.2019
Regió7

Les obres al camp de la Mion van a bon ritme

30.06.2019 | 00:03
Les obres d'instal·lació de gespa artificial al camp de la barriada Mion avancen

Ara va de debò. Manresa tindrà un tercer camp de gespa artificial aquest estiu (els altres dos, però, al Congost i al Gimnàstic Parc, es troben ja molt degradats pel pas dels anys). El camp de la Mion està en obres i sembla que la Pirinaica podrà començar les competicions del proper curs sobre la catifa verda. Han estat molts mesos d'espera però ara sembla que les obres van a un bon ritme, almenys sobre el calendari previst.

Tant és així que molt possiblement aquesta propera setmana ja es començarà a instal·lar la gespa sintètica pròpiament dit.

L'interès de la Pirinaica és que el camp de futbol 7 que s'ha construït darrerament on hi havia un pàrquing, darrere dels vestidors com a provisional, no només es mantingui, sinó que a més també pugui tenir gespa artificial, encara que aquesta sigui de segona mà. Aquest extrem s'ha d'acabar d'acordar entre el club i el mateix Ajuntament, però en cas d'aconseguir-se donaria molt joc a l'important quantitat d'equips que tindrà la Pirinaica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.