L'Espanyol es convertirà aquest dimecres en l'equip de la Lliga Santander que comença abans els entrenaments. L'equip del surienc David Gallego, encara amb baixes a l'equip, com Óscar Duarte, que és a la Copa d'Or, o Marc Roca, amb la selecció espanyola sub-20, arrencarà també amb dubtes pel que fa a la composició de la plantilla que començarà la temporada, el proper 25 de juliol, amb l'eliminatòria de la Lliga Europa contra l'Stjarnan islandès o el Levadia estoni. El central i el davanter centre són, ara per ara, les màximes preocupacions.

Perquè és difícil que el conjunt blanc-i-blau pugui retenir el golejador Borja Iglesias, pel qual el Betis, que ara entrena Rubi, juga fort. La clàusula de rescissió és de 28 milions d'euros, però ahir el diari Estadio Deportivo de Sevilla publicava que en podria pagar 33 a canvi de fraccionar-ho.

Pel que fa al central Mario Hermoso, l'Atlètic de Madrid té una gran voluntat d'aconseguir-lo. La seva clàusula és de 40 milions, però podria sortir per 30 cap a l'equip matalasser. Si s'obtenen tots aquests diners, l'Espanyol podrà pensar en fitxatges com el del central Bernardo, del Girona.