Leo Messi seguirà, un any més, sense poder triomfar amb la selecció absoluta del seu país. La derrota d'Argentina per 2-0 contra Brasil en la semifinal de la matinada d'ahir va deixar el conjunt de Lionel Scaloni fora de la final de la competició, en un duel en què els argentins van plantar cara i el jugador blaugrana es va queixar de l'actuació arbitral.

De fet, després que Gabriel Jesus i Firmino confirmessin la victòria del conjunt de Tite, Messi va manifestar que el col·legiat, l'equatorià Roddy Zambrano, «durant tot el partit els ha afavorit a ells, en totes les jugades que et van traient de polleguera i del partit. I, llavors, les jugades dels penals al Kun i a Otamendi. S'han cansat d'indicar penals poc clars a la Copa i avui ni tan sols han anat a mirar el VAR».

De tota manera, Argentina, que Messi la va considerar «millor» durant el partit, va mostrar una millora respecte els altres partits. El blaugrana considera que «aquests nois han demostrat que poden aconseguir grans coses. Tant de bo els deixin créixer perquè tenen qualitat per ser aquí i realment s'estimen la selecció». Elements com Lo Celso, Paredes, Lautaro Martínez, Foyth o De Paul tindran una nova opció l'any que ve en una altra Copa Amèrica.