L'ala Kawhi Leonard, MVP de les Finals de la NBA amb els Toronto Raptors, i Paul George, procedent dels Ohlahoma City Thunder, jugaran junts a Los Angeles Clippers. Leonard, que va portar l'equip canadenc al títol de la NBA, es converteix en l'última estrella en caure de l'agència lliure i anirà als Clippers quan tot apuntava que firmaria pels Lakers. El seu contracte serà de 142 milions de dòlars en quatre anys.

El de Riverside, de 28 anys, tornarà a la seva California natal després de la millor temporada de la seva vida. En el seu vuitè curs a l'NBA, va anotar una mitjana de 26,6 punts, 7,3 rebots, 3,3 assistències i 1,8 pilotes robades en 34 minuts de mitjana per partit.

Als Clippers, Leonard formarà parella amb l'ala Paul George, traspassat dels Ohlahoma City Thunder a canvi de quatre primeres rondes del draft. El jugador de 29 anys, un dels tres finalistes al premi al jugador més valuós, juntament amb Antetokounmpo i Harden, va tenir unes mitjanes de 28 punts, 8,2 rebots, 4,1 assistències i 2,2 pilotes robades en els 36,9 minuts de mitjana. També s'ha confirmat l'arribada de l'escorta Danny Green a Los Angeles Lakers, després de la seva gran temporada als Toronto Raptors.