El pilot de Sant Vicenç de Castellet Ramon Basomba (Martimotos.com Dream RT1) ocupava anit, en tancar edició, la segona posició en la categoria Superstock 600 (SST6) a la 25a edició de les 24 Hores del Circuit de Catalunya. Basomba i els seus companys d'equip (Víctor López, Omar Marcet i Carlos Gutiérrez), mantenien una interessant disputa amb l'altre equip de casa nostra inscrit en aquesta categoria. Jordi del Hoyo (dels Hostalets de Pierola), Jordi Solé (de Balsareny), Josep Vivancos (d'Òdena) i Roger Alemany (d'Igualada), els membres de l'equip Team Endurance 37 Motomorfosi, anaven tercers amb només una volta de desavantatge sobre el quartet del santvicentí. La primera posició en Superstock 600 corresponia a Bthe Travel Brand Endurance Racing (Joaquín López, Guillem Roser, Raúl de Arriba i Miguel Ángel Daviu). El quartet, amb una Yamaha YZF R-6, havia recorregut quatre voltes més que Ramon Basomba i els seus companys.

Pel que fa a la classificació general, els líders de la categoria Superstock 600 ocupaven la dotzena posició, mentre l'equip de Basomba anava dissetè i l'integrat per pilots de l'Anoia i el Bages, divuitè.

Toni Baraldés i el seu equip, TSB Motos, que completen David Jaén, Antonio Pastor i Ángel Arribas no ocupaven llocs capdavanters a la categoria Superstock 1.000 (SST1). El pilot de Llívia i els seus companys eren els tretzens en una competició en la qual participen 20 equips, la més concorreguda de les 24 Hores del Circuit de Catalunya. Alhora, ocupaven el 33è lloc a la general.

Un dels quatre equips favorits al triomf final liderava les 24 Hores en tancar edició. La Yamaha YZF R-1 del conjunt francès Team BMD Performance-B Motorsport (Anthony dos Santos, Alex Plancassagne, Laurent Coubard i Franck Delcour) tenia un avantatge de quatre voltes sobre el segon, OCG Motorsport by Sarazin, un altre equip francès (Mathieu Charpin, Julien Diguet, Jonathan Hugot i Camille Hedelin). El tercer lloc provisional era per a EMRT (Florent Lancien, Philippe Vallauri, Vincent Druais i Nicole Cole), però amb un notable desavantatge sobre els dos primers.

La jornada es va iniciar amb un minut de silenci en memòria del pilot Aurelio Martínez (Motocrom), qui va morir, divendres a la nit, a causa d'un accident mentre participava en els entrenaments.