El Martorell ja té enllestida la pretemporada. L'equip d'Albert Nualart prepararà el seu aterratge a Primera Catalana disputant set partits de preparació, cinc d'ells a Torrent de Llops. Els martorellencs iniciaran la pretemporada el dilluns 5 d'agost. El treball físic serà el fil conductor de les primeres sessions preparatòries, dirigides pel preparador físic David Raso.

El primer amistós serà l'11 d'agost a Martorell, davant el Manresa (Tercera Divisió). Tres dies més tard, el 14 d'agost, tindrà lloc el partit de Festa Major. Els de Nualart es veuran les cares davant el Sants, també de Tercera Divisió. El tercer partit de preparació serà contra el Vic, de Primera Catalana, a Osona. El 21 d'agost, el Vilassar (Tercera Divisió) visitarà Torrent de Llops, i el 25 d'agost els martorellencs jugaran al camp del filial del Llagostera, de Primera Catalana. Els dos darrers amistosos els jugarà a casa. El 28 d'agost davant la Guineueta, de Primera Catalana, i l'1 de setembre davant l'Europa, de Divisió d'Honor juvenil.

El tècnic Albert Nualart ha comentat que «ens enfrontarem a equips molt forts, que ens posaran a prova per agafar un ritme de competició molt alt que ens permeti arribar a l'inici de la competició amb empenta». La Primera Catalana és previst que arrenqui entre el 7 i el 8 de setembre.

La plantilla del Martorell 2019-2020 va prenent forma. Els martorellencs han incorporat quatre cares noves: Jordi Pérez (Jabac), Edgar Álvaro (Mataró), Adrián Arenas (Sant Cugat) i Kevin del Corral (Sabadell Nord). Del curs passat han confirmat la seva continuïtat Xavi Marco, Adrià Aguilera, Marc Ollé, Toni Domínguez, Abde, Balada, Enric Soriano, Michael i Isaac Santaueulària. De moment l'única baixa coneguda és Carlos Donado, fitxat pel Sallent (Segona Catalana).