En els campionats d'Espanya sub-20, que van tenir lloc a Granollers, van competir-hi atletes del CA Igualada Petromiralles i de l'Avinent CA Manresa.

Del CAM, l'atleta més destacada va ser Montserrat Montañés en penjar-se la medalla de bronze en la final del concurs de pes amb una marca de 11'44 m. Ella mateixa va aconseguir dues posicions de finalista: quarta, en martell amb 51,08 m, i disc amb 38,23 m. La velocista Meritxell Tarragó va ocupar el quart lloc en la final dels 400 llisos amb 57''10 (57'' 08 en semifinals). Laia Solà es va lluir en els 100 llisos amb la setena posició en la final amb 12''35 (12'' 22 a les semifinals), i en els 200 m llisos va assolir una marca de 25''17 que la va situar en el cinquè lloc a la final (25'' 10). Anna Cabrera va classificar-se per la final de javelina amb el vuitè lloc amb 38,23 m; tanmateix va quedar 12a a les 100 tanques amb 15''37.

En referència a la categoria masculina, Josep Maria Llanas va quedar cinquè a la final dels 100 llisos amb 10''90 i novè, marcant 22''26, en els 200 m llisos a només 14 centèsimes per la final. Amb aquestes bones actuacions, l'Avinent CA Manresa es va classificar en la la novena posició d'entre 123 clubs participants.

Del CA Igualada Petromiralles,

Theo Ruiz fou tretzè en el salt de perxa amb 4,20 m; Marina Suria també tretzena en els 3.000 obstacles amb 12'20''30 i Oriol Castells sisè a la sèrie classificatòria corresponent dels 200 llisos, que el deixava fora de les semifinals.