Els equips estatals masculí i femení d'hoquei patins van aconseguir l'accés a les semifinals dels World Roller Games de Barcelona, que oficien com a Mundial, després de vèncer en dos partits força assequibles. Avui es trobaran més dificultats en les respectives semifinals.

Així, l'equip femení va ser el primer en assolir l'accés en guanyar Alemanya per 0-7, amb participació de la portera igualadina Teresa Bernadas a la segona meitat i de la també anoienca del Manlleu Maria Díez, que va anotar el segon gol del partit. El conjunt que dirigeix Ricardo Ares disputarà avui, a partir de les cinc de la tarda, les semifinals contra Itàlia, que ahir va derrotar França per 4-3.

Més tard, qui va obtenir la classificació per a les semifinals va ser el combinat masculí. Espanya va derrotar Colòmbia per un concloent 0-9, en un duel que ja va quedar liquidat en cinc minuts, amb cinc gols seguits dels espanyols, un d'ells, el quart, va ser anotat pel surienc Eduard Lamas. Espanya jugarà les semifinals contra el guanyador del partit que ahir a la nit, a l'hora de tancar edició, disputaven Portugal i Itàlia. La semifinal d'avui, ja sigui contra lusitans o transalpins, serà a les deu de la nit al Palau Blaugrana.