L'atleta del CAI Petromiralles Abdessamad Oukhelfen va assolir la medalla de bronze en els 5.000 metres i el 5è lloc a la final dels 10.000 metres, en la seva participació al Campionat d'Europa sub-23 que s'està disputant a Gävle (Suècia), amb la participació dels atletes europeus més destacats d'aquesta categoria, nascuts dels anys 1997 al 1999. Oukhelfen, amb un registre ahir de 14' 17'' va guanyar la medalla de bronze i va pujar el tercer graó del podi. L'atleta del CAI va participar també als 10.000 metres, aquest darrer dijous, acabant amb un crono de 28' 54'' i en el cinquè lloc.

D'altra banda, l'entrenador del CAI i atleta de l' Intec-Zoití d'Osca Eduard Fàbregas, va acabar novè del grup A en la qualificació del salt d'alçada, amb un millor intent de 2,07 metres que no li va donar accés a la final de la prova, en el seu debut també amb la selecció espanyola en categoria sub-23 a l'europeu de Gävle.