El Gimnàstic de Manresa viurà el divendres 26 de juliol un dia important per al seu futur més immediat. I és que els seus socis hauran de votar la proposta de conversió de l'entitat en societat anònima esportiva (SAE) o el que és el mateix, si donen permís a l'actual junta directiva, encapçalada pel president Dario Riera, perquè el control del Gimnàstic passi a mans de les empreses del blaugrana Gerard Piqué, que actualment ja dirigeixen el FC Andorra, amb el primer equip a Tercera Divisió.

Fa uns dies, el mateix Dario Riera va admetre a Regió7 les negociacions prou avançades amb la gent de Gerard Piqué, unes negociacions que ara semblen encara més confirmades amb la convocatòria de l'assemblea, com si ja s'hagués arribat a un acord definitiu per al qual només falta el vistiplau dels socis.

La reunió extraordinària d'associats del Gimnàstic de Manresa està convocada a les 8 de la tarda en primera convocatòria, i a 2/4 de 9 en segona, a la seu social del club, al mateix Gimnàstic Parc (carretera de Santpedor s/n). A l'ordre del dia, abans de la votació per al permís de convertir el club en SAE, s'escollirà el president i el secretari de l'assemblea; també es presentarà la situació econòmica de l'entitat. A més, es contempla un punt de precs i preguntes i la delegació de facultats a favor de la junta directiva a l'objecte que pugui executar els acords que s'adoptin a la trobada d'associats.

El propi Gimnàstic de Manresa ha informat als seus socis que tenen a la seva disposició a les oficines de l'entitat tota la documentació necessària en relació amb els punts de l'ordre del dia d'una assemblea en la qual podran participar-hi tots els socis, sense exclusió, que estiguin al corrent del pagament de les seves corresponents quotes.