La selecció espanyola sub-19 va iniciar amb molt bon peu el seu camí en el campionat europeu de la categoria en golejar l'amfitrió, Armènia, en el partit inaugural. Els jugadors del Barça Jandro, Miranda i Marqués, campions europeus juvenils amb el seu equip en l'àmbit de clubs el 2018, van tenir un paper destacat en un triomf que no es va poder concretar fins a la segona meitat. En el partit, a més, van ser titulars l'olesà de l'Espanyol Víctor Gómez, que va actuar de lateral dret i va estar 55 minuts damunt del camp, i el martorellenc del Manchester City Èric Garcia, que va disputar els noranta minuts.

Espanya va trigar a anotar el primer gol. Va ser el mig centre blaugrana Jandro Orellana qui va rematar amb col·locació una centrada de l'extrem del València Ferran Torres. Moha i el mateix Ferran haurien pogut fer el segon davant d'un adversari inofensiu, però els armenis van empatar quan Yeghiazaryan va rematar a porteria buida després d'una errada en la sortida d'un altre barcelonista, el porter Arnau Tenas.

Tot i això, set minuts més tard, Miranda va rematar de cap un córner i va anotar el segon i, tot seguit, una gran jugada del sevillista Bryan Gil va desembocar en l'1-3 d'Alejandro Marqués. Ja amb tot decidit, i després del carrusel de canvis, el matalasser Víctor Mollejo va tancar el marcador.

En l'altre partit del grup, Portugal va passar per damunt d'Itàlia (0-3). Els lusitans jugaran dimecres contra Espanya. Avui, grup B amb els duels Noruega-Irlanda i República Txeca-França