L'Espanyol va confirmar ahir a la tarda el fitxatge de l'extrem argentí de 22 anys Matías Ezequiel Vargas, conegut al seu país com el Monito, i procedent de Vélez Sarsfield. Es tracta de la contractació més cara de la història de l'entitat blanc-i-blava, ja que pagarà al club argentí 10,5 milions d'euros per disposar dels seus serveis. Li posarà una clàusula de rescissió de 50 milions d'euros.

Vargas ja ha jugat 63 partits oficials amb el seu equip, amb el qual ha anotat 17 gols i ha repartit 15 assistències. A més, va debutar amb la selecció absoluta argentina. Va ser en un partit en què l' albiceleste va guanyar per 0-3 al camp de Guatemala.

S'espera que Vargas, del qual ja s'anunciava el seu fitxatge dies enrere, arribi aviat a Barcelona, signi el nou contracte amb l'entitat blanc-i-blava i es traslladi immediatament a Navata, a l'Alt Empordà, per incorporar-se a la pretemporada del conjunt de David Gallego. Serà presentat dimecres, a les cinc de la tarda, a l'auditori Joan Segura Palomares de l'RCDE Stadium.

Vargas és un extrem hàbil amb la cama dreta que sol jugar per la banda esquerra i traçar diagonals cap a l'interior. L'Espanyol el considera un jugador de gran talent i projecció. L'equip va descansar ahir a la tarda i afronta una setmana en què jugarà el primer partit de preparació, demà a les 19.30 hores contra el Peralada.