El reusenc d'origen romanès Robert Mihail Cambei i la castellagalinenca d'origen manresà Tatiana González, de 15 i 14 anys, han assolit el tercer lloc a Guadalajara en la categoria júnior 2. Robert Mihail Cambei es va iniciar en el ball esportiu amb vuit anys, incitat pel seu millor amic, Mario Martínez. En el cas de Tatiana González, també va ser una amiga, Núria Colom, qui va propiciar que s'hi iniciés.

El març del 2017 es van convertir en parella. El tercer lloc segellat a l'estatal de 10 balls, dos mesos després, va ratificar l'encert de la decisió. Tatiana González assenyala que «la nostra relació personal és molt bona, ens sentim còmodes dins i fora de la pista de ball».

«L'anhel de millorar, la cerca de la perfecció tècnica» caracteritzen a González. Cambei és el seu complement. «Transmetre el que sento, l'expressivitat, és el meu punt fort», detalla. «Em costa polir la tècnica», conclou el reusenc. El curs passat van conquerir el seu primer ceptre estatal, en la modalitat estàndard. Hores d'ara, ja es preparen pel proper curs. «Pujar a la categoria youth és un estímul per millorar», sentencien.