L'Iberostar Tenerife ha incorporat a Santi Yusta per les properes dues temporades, un cop assolit un acord amb el seu club d'origen, el Reial Madrid. El nou jugador dels canaris ha estat internacional amb la selecció espanyola en totes les categories.

Natural de Torrejón de Ardoz, es va incorporar als filials del club blanc des d'infantil fins a debutar amb la primera plantilla. A més, va estar dos cursos cedit a l'Obradoiro, entre el 2015 i el 2017, i acumula 124 partits a l'ACB i 60 a l'Eurolliga. El seu palmarès amb el primer equip dels blancs inclou tres lligues ACB i una Eurolliga.

Integrant del millor cinc jove de la Lliga Endesa el curs passat i en el 2015-16, coincidint amb el seu primer any a Santiago de Compostel·la, Yusta va ser campió d'Europa amb la selecció espanyola sub-16 a Kíev 2013. També es va endur l'or amb la sub-20 a l'Eurobasket de Helsinki 2016 i va participar en les finestres FIBA de juny i setembre del 2018 amb la selecció absoluta, contribuint així a la classificació de l'equip nacional pel mundial de la Xina.

Gillet, al Montakit Fuenlabrada

El Montakit Fuenlabrada va anunciar la incorporació de l'ala-pivot belga Pierre-Antoine Gillet, procedent de l'Iberostar Tenerife, per la propera temporada. El jugador, de 28 anys i 2,01 metres d'alçada, va disputar la Lliga Endesa la temporada passada i es va proclamar subcampió de la Basketball Champions League amb l'equip canari.