La parella que ha de prendre el relleu de Guillem Pascual i Rosa Carné es forja a Manresa, a Royal Dance, treballant colze a colze amb els campions. La integren el santfruitosenc Adrià Martos i la francesa establerta a Manresa Juline Carrel. La parella de ball es va constituir el juny del 2017 i va haver de treballar durant un any per conjuntar-se.

Juline Carrel, de 22 anys, resideix al Bages des de l'agost del 2013. «Els meus pares van participar en competicions de ball esportiu fins al tercer mes del meu embaràs», revela Carrel. El pare regenta l'École de danse Carrel de Collombelles, prop del seu Caen natal. Juline Carrel es va iniciar en les competicions de ball esportiu als 7 anys. Després de despuntar a França amb Jean-François Guendry, l'estiu del 2013 va prendre la decisió d'emprendre l'aventura catalana per fer parella esportiva amb un altre fruitosenc, David Merenguer.

Per la seva part, Adrià Martos, de 22 anys, detalla que va conquerir «sis títols estatals, amb diferents parelles, abans d'accedir a la categoria adult 1».

Els estatals d'Ourense de juny del 2018 van marcar el punt d'inflexió. Martos i Carrel van segellar el subcampionat, rere Pascual i Carné, posició que han ratificat enguany. «El nostre objectiu és assolir el campionat d'Espanya i accedir al Top 50 del rànquing mundial», sentencien.