Figueres-Manresa i Santfeliuenc-Igualada són els partits dels equips de casa nostra a la primera jornada de Tercera Divisió, programats pels dies 31 d'agost i 1 de setembre. La Federació Catalana de futbol va fer públic ahir el calendari de competició que contempla diferents dates intersetmanals, com ara l'11 de setembre, per a la tercera jornada.

En el cas dels manresans, la intenció és canviar l'ordre del seu primer enfrontament per poder jugar al Nou Estadi en motiu de la celebració de la Festa Major de la capital del Bages. Per a això, però, caldrà el vistiplau empordanès.

A la segona jornada, els d'Andreu Peralta rebran el Cerdanyola i l'Igualada de Moha, l'Horta.

A banda del dia 11, una altra data intersetmanal serà el 25 de març (dimecres). També es jugarà per Pasqua (5 d'abril), tot i que en aquesta data la majoria d'equips situen el seus partits entre el dimecres i el dijous sant. Altres dates curioses és que el diumnge 8 de desembre no hi ha lliga i en canvi sí que n'hi ha el 5 de gener, la vigília de Reis.

El duel entre el Manresa i l'Igualada està programat pels dies 20 d'octubre a Les Comes i 15 de març al Nou Estadi.

Pel que fa a la final de la lliga, després de 38 jornades, serà entre el 16 i el 17 de maig. En aquesta tanda de partits, el Manresa anirà a Vilassar i l'Igualada a Sants.

El Martorell rebrà el Can Vidalet

A Primera Catalana enguany només hi haurà el Martorell com a equip de la Catalunya Central. L'equip d'Albert Nualart tindrà el seu debut a casa davant Can Vidalet, el dia 9 de setembre. La primera sortida serà a Castelldefels per enfrontar-se al Vista Alegre (15/9), per seguir amb el Martorell-Valls (22/9), El Catllar-Martorell (29/9), Viladecans-Martorell (6/10), Martorell-Mollerussa (13/10), Almacelles-Martorell (20/10), Martorell-Santboià (27/10), Martinenc-Martorell (3/11), Martorell-Muntanyesa (10/11), At. Sant Just-Marorell (17/11), Martorell-Gavà (24/11), Sant Ildefons-Martorell (1/12), Martorell-Tàrrega (15/12), Alcarràs-Martorell (22/12), Martorell-Ascó (12/1) i Vilanova-Martorell (19/1) pel que fa a la primera volta; la segona començarà el 26 de gener i fins al 31 de maig.