La setzena edició del Mundialet Intercultural de Manresa va viure el cap de setmana passat la disputa dels partits corresponents als quarts de final. En categoria absoluta, Paraguai va golejar Senegal per 4 a 1, Marroc també va escombrar Brasil per 6 a 0, en un duel ajustat, Colòmbia va superar Argentina per 2 a 1 i el duel entre Gàmbia i Bolívia es va suspendre al minut 6 quan el marcador era d'empat a zero gols per actes indisciplinats de l'equip gambià. Les semifinals programades pel proper dissabte seran: Paraguai-Bolívia (pendent de la decisió dels organitzadors respecte del partit Gàmbia-Bolívia) i Marroc-Colòmbia.

També, els veterans van viure els quarts de final amb els següents marcadors: Perú, 1-Bolívia, 2; Paraguai, 0-Qatar, 1; Mauritània, 0-Holanda, 6; i República Dominicana, 0-Marroc, 1. En aquest cas, les semifinals que es jugaran diumenge, seran Bolívia-Qatar i Holanda-Marroc.

Les noies van disputar la darrera jornada de la fase prèvia: Equador, 1-Colòmbia B, 4 i Paraguai, 3-Catalunya, 0. Els aparallaments de quarts de final: Equador-Catalunya, Colòmbia A-França, Colòmbia B-Brasil i Argentina-Paraguai.