Abdessamad Oukhelfen, atleta del CA Igualada Petromiralles, va penjar-se la medalla de bronze en els 5.000 llisos dels Campionats d'Europa sub-23 celebrats a Gävle (Suècia). A més, Oukhelfen va ser cinquè en els 10.000 llisos.

En aquesta competició, adreçada a atletes nascuts dels anys 1997 a 1999, Oukhelfen formava part de la selecció d'Espanya (debutava) i en els 5.000 llisos va ser el primer corredor estatal classificat amb 14' 17'' 23, entrant sisè Tariku Novales i setè Said Mechaal, els altres dos corredors d'Espanya. En els 10.000 llisos, el temps de l'atleta del CA Igualada Petromiralles va ser de 28' 54'' 19.

L'entrenador del CAI i atleta de l'At. Intec-Zoití d'Osca, Eduard Fàbregas, va ser novè del grup A en la qualificació del salt d'alçada amb un millor intent de 2,07 m, que no li va donar accés a la final, igualment en el seu debut amb la selecció estatal. En aquests europeus sub-23 hi van prendre part fins a 46 atletes representant a Espanya.