17 de juliol de 2019
17.07.2019
ATLETISME

Ampans i Fundació Santa Clara reben prop de 7.000 euros dels Batecs Solidaris

16.07.2019 | 23:38
Representants de la Fundació del Convent de Santa Clara i d'Ampans reben el xec solidari de 3.490 euros

L'Obra Social la Caixa, a través de la sisena edició de la cursa Batecs Solidaris, va lliurar ahir a Ampans i a la Fundació del Convent de Santa Clara un total de 6.980 euros recaptats durant la cursa que va tenir lloc el passat 12 de maig al Parc de l'Agulla amb l'objectiu de recaptar fons en benefici de dos projectes socials impulsats per aquestes dues entitats.

Les dues entitats rebran una aportació igual de 3.490 euros que es destinaran al programa Acolliment residencial d'infants i joves amb autisme per part d'Ampans i al programa Habitatge Digne de la Fundació del Convent de Santa Clara. Aquesta és la cinquena llar d'acollida d'infants i joves amb necessitats de suport especial que posarà en marxa Ampans, després d'Armengou (Manresa), i de La Caseta, El Turó i El Pinet (Sant Fruitós de Bages). Entre totes, l'entitat dona acolliment a 58 nens i nenes i adolescents. El programa solidari de la Fundació del Convent de Santa Clara inclou dos projectes, els pisos d'acollida i la residència Rosa Oriol, destinats a oferir un habitatge digne a persones i famílies sense sostre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.