Les atletes del Club Atlètic Manresa van aconseguir cinc podis, entre ells dues victòries, en els Campionats d'Espanya de clubs màster que es van disputar a Màlaga. En la classificació final, l'Avinent Manresa va quedar en quarta posició, a vuit punts del podi.

Tot i les absències de Manela Martínez, Lita Lopez, Marta Busquets, Montse Prat i Anna Circuns en aquest campionat màster, la formació manresana va lluitar de valent per seguir situant l'entitat en els llocs capdavanters de la categoria. I ho van aconseguir, ja que Loles Vives va guanyar en els 100 metres llisos amb un temps de 14:46 i Maite Marzo va quedar en primera posició als 400 metres llisos amb un temps de 1:01:81.

La pròpia Vives també va obtenir una medalla d'argent en salt de llargada i Lourdes Rossinyol va aconseguir el subcampionat d'Espanya màster en llançament de pes, a més d'una quarta posició a llançament de disc. L'atleta Eulàlia Torrescasana va pujar al podi en tercer lloc als 200 metres llisos. Per part de l'Avinent també van participar en el campionat estatal Carme Bes, Elena López, Carme Tort i Maria Rosa Busquets, que no van poder aconseguir el podi però van ser a prop d'aquestes posicions. El guanyador del Campionat d'Espanya màster per clubs va ser el Playas de Castellón, que va aconseguir 76 punts, pels 52 obtinguts de l'Avinent. La segona posició va ser pel Barcelona Atletisme, amb 68, i tercer va ser l'Atlético Independiente Malagueño, amb un total de 60 punts.