L'experimentada jugadora catalana de 36 anys i 1,96 metres d'alçada Lucila Pascua serà qui tancarà el joc interior del Cadí la Seu de cara a la temporada que ve. El club urgellenc va anunciar la contractació dilluns a última hora, el dia abans que es conegués el calendari de competició de la Lliga Femenina, que va determinar que les jugadores de Bernat Canut debutin a la pista del Durán Maquinaria Ensino de Lugo.

Pel que fa a Pascua, jugarà la seva divuitena temporada a la màxima categoria, després d'haver-ne estat vuit a Saragossa, quatre a Lleó, dues al Perfumerías Avenida i al CB Conquero i la passada al Gernika, amb el qual va jugar l'Eurocup, competició que repetirà ara amb el Cadí.

El tècnic, Bernat Canut, va fer una valoració del fitxatge, del qual va dir que «em fa sentir molt content personalment. És una jugadora físicament imponent i amb molta experiència a la lliga. Ens coneix i la coneixem. Representa la setena nacional del projecte d'aquesta temporada i això sempre és motiu d'orgull per a un equip com el nostre». Així, de la temporada passada segueixen Yurena Díaz, Anna Palma, Ariadna Pujol, Irati Etxarri i Georgina Bahí i les incorporacions són Laura Peña, Elin Gustavsson, Jovana Nogic, Tinara Moore, Sydney Wiese i l'esmentada Lucila Pascua.

D'altra banda, ahir es va conèixer el calendari. El Cadí la Seu començarà a Lugo i acabarà a Girona, en un seguit de partits per ordre simètric. El primer partit a casa serà contra l'Araski. La resta de partits de la primera jornada són: IDK Gipuzkoa-Quesos el Pastor; Spar CityLift Girona-València; Araski-Embutidos Pajariel Bembibre; Campus Promete-Ciudad de los Adelantados; Perfumerías Avenida-Mann Filter i Gernika-Al Qázeres.