El futbolista del FC Barcelona Gerard Piqué va clausurar aquest dimarts l'acte del 30è aniversari de la Fundació Aura. El jugador del Barça es va emocionar durant el seu discurs i va deixar anar unes llàgrimes sentides.

El central va animar als empresaris a seguir incloent en els seus equips a persones amb discapacitat intel·lectual, "un exemple de superació i esforç, valors que ha de ser reconeguts per la societat ".

Piqué va realitzar aquestes afirmacions en l'acte en el qual la fundació va lliurar els premis 'Empreses amb Aura' a l'Hotel Arts de Barcelona, i que va comptar amb més de 800 convidats.

Va inaugurar la celebració la presidenta de la fundació, Glòria Canals, i el va presentar la directora, Maria Cabré, que va destacar que l'entitat, en aquestes tres dècades, "ha aconseguit canviar la vida de més de 300 persones amb discapacitat intel·lectual i que l'objectiu és que qualsevol jove amb síndrome de Down que vulgui treballar en una empresa tingui l'oportunitat de fer-ho ".

La consellera de Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó, va dir que la fundació "s'ha convertit en entitat referent a Catalunya, Espanya i Europa", i s'ha referit a les persones amb discapacitat intel·lectual com un exemple de tenacitat i constància que han aconseguit superar els obstacles per tenir una vida digna i fer-se valer en el món laboral, on han demostrat la seva motivació i capacitat productiva.