El CE Manresa presentarà avui (20 hores) la nova equipació del club en la seva temporada de retorn a Tercera Divisió estatal. La presentació serà al pati del Kursaal i estarà presentada per Francesc Soria, periodista de TV3 . El club manresà també disposarà de punts d'informació durant aquest esdeveniment perquè les persones que estiguin interessades en convertir-se en nous socis del club sàpiguen els preus, que seran especials, segons va informar ahir a través del seu compte oficial de Twitter el club. A més, la presentació, també hi haurà la presència de Paula Fernández, jugadora de la selecció espanyola.

El CE Manresa va aconseguir aquesta darrera temporada l'ascens a Tercera Divisió onze anys després del seu descens a Primera Catalana, i fa tres dies es va conèixer el calendari oficial de la nova temporada. El club manresà s'estrenarà a Figueres el 31 d'agost o l'1 de setembre. Els dies 16 i 17 de maig es produirà la darrera jornada de lliga, en què el CE Manresa visitarà Vilassar de Mar.

D'altra banda, els enfrontaments amb el rival de la Catalunya Central, l'Igualada, estan programats pels dies 20 d'octubre a Les Comes i el 15 de març al Nou Estadi de Manresa.