20 de juliol de 2019
20.07.2019

El grup 7 de Tercera Catalana tindrà sis equips del Vallès Oriental i Occidental

20.07.2019 | 00:05

La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer els grups de Barcelona corresponents a la Tercera Catalana. Pel que fa a la nostra demarcació, poques són les sorpreses en relació amb temporades anteriors.

Sí que és veritat que al grup 7, amb els equips bagencs (10) i berguedans (2), n'hi ha sis que provenen del Vallès Oriental i del Vallès Occidental, alguns dels quals gens habituals a casa nostra, almenys durant les darreres temporades, com el Natació Terrassa o el Sant Cugat B, a més dels clàssics Matadepera B, San Lorenzo, Sant Pere Nord i Viladecavalls. En aquest grup 7 també són novetats els ascendits Joanenc B, Castell-nou, Santpedor i Navarcles (en aquest cas al lloc de la Balconada, que va renunciar a la categoria). Repeteixen l'Artés, l'Avià, el Cardona, el Fruitosenc, el Navàs, la Pirinaica, el Puig-reig i el Súria.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Buscador de deportes

LaLiga

Quan sentim junts, sentim més gran

Un grup de WhatsApp entre aficionats d'equips rivals? L'experiment sonor 42 passions va fer bategar els seus cors a l'uníson seguint el ritme de la identitat sonora d'LaLiga