Cada vegada és més difícil trobar una nova marca que Toni Bou pugui batre en la seva carrera. Una d'elles podria ser la de la rapidesa a l'hora d'endur-se el campionat del món. De fet, els sis últims anys havia calgut esperar fins a l'inici del mes de setembre per cantar victòria. Aquest cop ha arribat molt aviat. La composició del calendari, amb només una prova per davant, possibilitava que el pierenc pogués proclamar-se campió abans de l'agost, però calia fer una temporada perfecta. I així ha estat.

Tot i que guanyar el Mundial el 21 de juliol sembla que no es pugui superar, Bou ja ho va fer abans en una altra ocasió. Va ser en el seu sisè campionat, el del 2012, quan va obtenir el títol de manera matemàtica un 8 de juliol després de guanyar la cursa de Santo Stefano d'Aveto, a Itàlia. Aleshores el campionat tenia 13 proves, per les set actuals, i quan Bou es va proclamar campió havia guanyat nou de les onze curses disputades fins a aquell moment.

A més, França és el país favorit de Bou per guanyar-hi el títol. Amb la d'ahir ho ha aconseguit quatre vegades, les tres anteriors a l'estació d'Isola 2000.