L'Espanyol va sumar ahir, contra el Lens, la segona victòria de la pretemporada, en guanyar per 1-3 un duel en què perdia en el tram inicial del partit. Els espa-nyolistes van alinear el manresà Lluís López com a central, al costat del brasiler Naldo, en l'equip titular, i van rebre aviat el primer gol del partit. Va ser al minut 4, quan el davanter Banxa va rematar fora de l'abast de Diego López.

L'avantatge inicial dels francesos va convertir el partit en un duel molt tancat, amb els dos equips amb les línies molt juntes i sense espais per filtrar pilotes. Es va notar que les locals, que comencen la lliga la setmana que ve, estaven més rodats, però van poder empatar poc abans de la mitja hora de joc a través del mateix golejador que va obrir la llauna a Peralada. Óscar Melendo va tornar a aprofitar una cavalcada de Javi López per marcar. Set minuts més tard va ser Ferreyra qui va caçar una esfèrica difícil i va batre el porter dels francesos.

Un altre gol

La segona part va seguir amb la mateixa tendència. L'Espanyol va controlar amb solvència i va tractar d'acostar-se a la porteria local. David Gallego va introduir canvis i, malgrat un pal dels locals, que haurien pogut igualar, Wu Lei va combinar amb Fortes, que va ser objecte de penal. Marc Roca el va transformar.