S'han acabat les vacances per al Manresa. Sis setmanes després d'assolir l'ascens a Tercera Divisió, superant el Girona B a l'eliminatòria de promoció a doble partit, els d'Andreu Peralta inicien els entrenament demà al vespre a Nou Estadi del Congost. Una pretemporada per als blanc-i-vermells que contempla, de moment, fins a nou partits amistosos.

El primer enfrontament serà el clàssic de la Festa Major de Valls de Torroella, diumenge que ve a 2/4 de 7 de la tarda. El segon serà el dimecres 31 de juliol, al Nou Estadi del Congost, davant el Cornellà de Segona Divisió B a 2/4 de 8 de la tarda. El cap de setmana del 3 i 4 d'agost està pendent. El dia 10 del mateix mes, desplaçament a Parets (Primera Catalana) a les 7 de la tarda i l'endemà, a Martorell (Primera Catalana) a 2/4 de 8. El 15 d'agost, també a fora, visita al Manlleu de Manel Sala (Primera Catalana) a les 7 de la tarda; el dia 17 visita a l'Europa al Nou Sardenya (Tercera Divisió).

El dia 22 d'agost, el Sallent de Josep Antoni Moreno (Segona Catalana) serà al Congost a 2/4 de 8 i el diumenge 25, el Manresa disputarà el Torneig Ciutat de Manresa davant l'Andorra al Gimnàstic Parc. El darrer enfrontament abans de l'inici de la lliga serà el dimecres dia 28 d'agost al Congost contra el Vic (Primera Catalana) a 2/4 de 8. Per les dates que té lliure el Manresa, un rival potser el Llagostera de Segona B; tot dependrà de la seva sort a les primeres eliminatòries de la Copa Catalunya que es juguen a l'inici del mes d'agost. A Tercera Divisió, el primer enfrontament serà el cap de setmana del 31 d'agost i l'1 de setembre, en principi, a casa del Figueres, tot i que el Manresa està interessat a canviar l'ordre del partit per la celebració de la Festa Major manresana.