«Si Bale pot marxar demà, millor». Així de contundent es va mostrar Zinedine Zidane, entrenador del Reial Madrid, ahir en la roda de premsa posterior al primer partit de pretemporada del conjunt blanc, davant el Bayern de Munic, que va concloure amb derrota dels madrilenys (3-1).

El jugador gal·lès es va quedar fora de la llista de convocats, sense tenir opcions de jugar ni un sol minut. «S'ha quedat fora perquè el Madrid està tractant la seva sortida», va assegurar el tècnic francès. La bomba va esclatar a la roda de premsa, i Zidane va aclarir que «no es tracta d'un tema personal. No tinc res en contra de Bale, però he pres una decisió, la seva sortida serà bona per a tothom».

Les polèmiques paraules van tenir la rèplica per part de Jonathan Barnett, l'agent de Bale, que es va mostrar indignat amb el tècnic francès i va afirmar que «Zidane és una vergonya, no mostra respecte per a un jugador que ha donat tant al Reial Madrid». En ser preguntat sobre si el futbolista gal·lès estava a punt de sortir del club blanc, només va apuntar a AFP que «estem treballant en la seva sortida». La situació sembla que, gràcies a les paraules de Zidane, s'ha desencallat una mica, després que la sortida de Bale fos molt qüestionada, ja que semblava molt content de seguir en la disciplina del Reial Madrid.

Són diversos els equips sobre els quals es rumoreja que poden acollir Bale la propera temporada. Una de les possibilitats és el seu retorn al Tottenham Hotspur, d'on el va fitxar el Reial Madrid per 101 milions d'euros, però, segons Marca, el gran obstacle seria la gran fitxa salarial del jugador que l'equip londinenc no està disposat a pagar. El Manchester United també és un dels grans candidats a fitxar Bale i, segons Don Balón, és el primer de la llista i podria entrar en l'operació Pogba, que el vol el Madrid.