22 de juliol de 2019
22.07.2019
Regió7

El club és pioner en la retransmissió de partits i entrenaments en 'streaming'

21.07.2019 | 23:34
Un dels partits del juvenil B del Gimnàstic de Manresa la temporada passada, contra el Sant Ildefons

La figura de l'associat perdria el seu estatus, tot i que el nou Gimnàstic de Manresa SAE contempla la possibilitat de crear el soci simpatitzat (segurament també podran comprar accions, malgrat estar, lògicament, en minoria respecte a l'empresa Kosmos).

El soci simpatitzat tindria avantatges, com l'entrada al camp per veure els partits de franc i també per gaudir del visionat per streaming (Internet) dels entrenaments i partits dels diferents equips del Gimnàstic de Manresa. L'entitat ja està treballant en aquest sentit i és pioner en aquest tipus de retransmissions, també dirigides als pares i familiars dels jugadors, que des de casa poden veure les evolucions dels futbolistes. De moment, aquesta iniciativa seria bàsicament per als partits que es juguin a casa (i dels entrenaments, també al Gimnàstic Parc). Aquest és un pas més en la modernització del Gimnàstic de Manresa.

Sembla que l'empresa Kosmos no rebaixaria el número d'equips per comptar només amb els més elitistes, als quals sí que mirarien de professionalitzar al màxim. En aquest sentit, els de Piqué volen créixer i que una part de la inversió surti dels jugadors.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors de l'Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.