Al primer entrenament d'ahir va haver-hi algunes absències de jugadors per diversos motius. Aquest és el cas de dos futbolistes lesionats, el central francès Florent Reverdie, que s'està recuperant al seu país d'una operació de genoll (menisc) i el de Marc Cuello, amb problemes a la clavícula. També hi ha altres jugadors que gaudeixen d'uns dies més de vacances com és el cas del recentment fitxat Walter Fernández, que fins no fa gaire encara va jugar la competició europea amb el Sant Julià d'Andorra.

Independentment d'aquestes situacions puntuals, la plantilla del Manresa és de quinze jugadors i, per tant, encara és incompleta: falten peces. De l'equip que va aconseguir l'ascens a Tercera Divisió repeteixen deu homes, els dos porters, Pol Busquets i Òscar Pulido, els defenses Sergi Solernou, Florent Reverdie, Joan Castanyer i David Sánchez Ruano, els migcampistes Bernat Benito, Marc Cuello i Biel Rodríguez, i el davanter David Sánchez.

Pel que fa a noves incorporacions, el Manresa ha aconseguit els serveis de Walter Fernández, jugador amb una llarga trajectòria per equips europeus de Primera Divisió. Té 29 anys i és polivalent en les diferents posicions ofensives; també és ofensiu Edgar Fernández, futbolista que, en la seva primera campanya sènior, ha jugat aquesta passada temporada al Rubí a Primera Catalana, després d'acabar la seva etapa al juvenil del FC Barcelona. El jove brasiler Thiago Pinto, de l'Europa juvenil, és un mitja punta que es pot moure per altres posicions de l'atac. Fran Orellana ha de ser una de les referències a la punta del Manresa. Aquest davanter prové del Vista Alegre de Castelldefels (Primera Catalana) tot i que havia jugat a Tercera Divisió amb el Gavà. I per al lateral esquerrà, el conjunt d'Andreu Peralta ha incorporat Christian Alarcón (Muntanyesa).

El secretari tècnic Xavi Ribera està treballant en noves incorporacions. Entre altres, està amb negociacions amb Eric Sarmiento (Manchester City) i amb Moha Djitte, que podria tornar al club després del seu pas pel Sant Julià andorrà. Durant la pretemporada, el tècnic manresà tindrà a les seves ordres diversos jugadors a prova: Joan Fígols 'Joanet' del Berga, Roger Claret de l'Avià, el central camerunès Guy Thierry, el migcampista senegalès Yakhouba Traoré i Oumar Kande Mballo, amb DNI espanyol.

Pel que fa a l'equip tècnic cal destacar la incorporació del preparador físic Jordi Jódar, amb un destacat bagatge per equips internacionals. La posició de fisioterapeuta resta pendent de l'acord de col·laboració amb la FUB.