Quatre atletes del CA Igualada Petromiralles van ser aquest dimarts a les proves corresponents del sisè Gran Premi Diputació de Castelló-4t Memorial José A. Cansino, reunió en què van participar diversos atletes de l'elit estatal i internacional. Els anoiencs van assolir diverses mínimes per al Campionat d'Espanya Absolut que es disputarà a final del mes d'agost a la Nucia (Alacant).

Nora Taher va ser segona en triple salt, amb un millor intent de 12,82 m, i Marc Sànchez va obtenir la tercera posició i el segon millor atleta estatal en salt d'alçada, amb un millor intent de 2,12 metres. Abdennasser Oukhelfen va quedar onzè en els 5.000 metres llisos amb un registre de 14'40"61, i el seu germà Abdessamad Oukhelfen va ser dotzè a la final C dels 1.500 metres llisos, amb 3'44"21, marca personal.

D'altra banda, l'atleta Juvenil del CA Igualada Petromiralles Aleix Llorens va assolir la victòria en el llançament de pes en categoria sub-18, en la 5a edició del Critèrium de Llançaments, disputat a Gavà. L'atleta anoienc va aconseguir la victòria amb millor intent de 12,53 m. En la mateixa categoria va participar David Muñoz, amb intents nuls. Josep Maria Lagunas (M-40) va ser cinquè en el disc absolut, amb un llançament de 35,23 metres.