La plantilla del Manresa va creixent. La darrera incorporació és la del lateral dret Jonathan Vinasco, Jhony, que jugarà amb els manresans una segona etapa després del seu pas pel Sant Julià de la lliga andorrana. Jhony és un bon defensor i destaca per bones incursions per la banda cap a l'atac.

Amb aquest fitxatge, el Manresa ja disposa de setze jugadors, deu que repeteixen, Pol Busquets, Sergi Solernou, Joan Castanyer, Bernat Benito, Florent Reverdie, David Sánchez Ruano, Biel Rodríguez, Marc Cuello, Òscar Pulido i David Sánchez, a més a més dels nous Edgar Fernández (Rubí), Thiego Pinto (Europa juvenil), Fran Orellana (Vista Alegre), Christian Alarcón (Muntanyesa) i Walter Fernández (Sant Julià).

L'equip manresà, dirigit per Andreu Peralta, va iniciar els entrenaments dilluns amb un bon grup de jugadors a prova, que intentaran convèncer el tècnic per formar part de la plantilla definitiva, tenint en compte que aquesta no està tancada, ni molt menys, per acabar de reforçar totes les línies i encarar amb garanties una competició molt qualificada com és la Tercera Divisió. Diumenge els manresans jugaran el primer amistós, el clàssic de Valls de Torroella (18.30 h), i serà dimecres que ve, 31 de juliol, quan l'equip tindrà la primera pedra de toc al Congost contra el Cornellà, equip de la Segona Divisió B; el duel està programat a les 19.30 h.