Èxit de participació i de públic en la dissetena edició del Torneig 3x3 de Puig-reig. En la categoria open els dos finalistes van ser Lavor Ballers i Paquetes Mandan, que van fer viure una final molt igualada. Quan va finalitzar el temps reglamentari, el marcador era d'empat a 18 i es va decidir per acumulació de faltes. La vuitena falta (màxim permès) va atorgar directament 4 punts a l'equip contrari i d'aquesta manera Lavor Ballers aconseguia per 23 a 19 la victòria en la categoria open.

Pel que fa a la categoria femenina es van enfrontar les Cigronets contra les Mongetes, dos equips que es coneixien molt perquè moltes jugadores havien coincidit en equips federats. La final va ser per a les Cigronets per 15 a 12. I, com no podia ser d'altra manera, la final sènior també va estar molt igualada. Traques Team i Paquetes Tim arribaven a la final amb un balanç immaculat (ple de victòries). Traques Team es va imposar per un ajustat 17 a 15 i d'aquesta manera va aconseguir el triomf. El quartet de Navàs es va mostrar intractable durant els tres dies de torneig, amb un joc pràctic i senzill. Cal destacar que el premi al jugador més valuós (MVP) se'l va endur el dorsal 23 dels campions (Edu Frias).

Cal destacar la presència de dos equips de base del Baxi Manresa (campions de Catalunya) en la categoria infantil. I la participació dels equips mini, premini i escola del CB Puig-reig i el CB Navàs.