Onze nedadores del CN Minorisa van participar en els Campionats d'Espanya de la categoria infantil de segona divisió disputats a la ciutat de Ferrol (Galícia), concretament al poliesportiu Javier Gómez Noya, en honor del seu triatleta campió del món.

En la primera jornada es va celebrar la prova de l'especialitat de figures. La millor classificada del CN Minorisa va ser Paula Zamora, que va obtenir el 24è lloc, però també hi van participar les altres deu nedadores: Núria Daban (44a), Ariadna Sucias (59a), Xènia Bisbal (73a), Martina Claret (90a), Jennifer Fernández (97a), Marina Mascaró (106a), Martina Linares (123a), Eira Torra (141a), Judit Gonfaus (168a) i Ona Varriale (181a). L'endemà va ser el torn de la competició per equips, en què van participar les onze nedadores i va quedar en catorzena posició de 26 equips participants. En la mateixa jornada a la tarda, Paula Zamora va quedar a prop de la final individual, ja que va obtenir el 17è lloc entre 24 participants. El seu sol de presswimmer va ser excel·lent i va mostrar les seves possibilitats immediates. En la jornada final es va participar en l'especialitat de rutines combinades, on les noies de l'entrenadora Maria Espiau assolien el tretzè lloc entre 19 clubs competidors en aquesta prova. En la classificació final per clubs, el CN Minorisa va obtenir la setzena posició d'un total de 37 clubs participants.