El jugador del FC Barcelona Antoine Griezmann ha afirmat avui que va fer les coses "el millor possible" per "sortir bé" del seu exequip, l'Atlètic de Madrid, i es va mostrar "molt tranquil" i "amb moltes ganes de" disputar els primers partits de pretemporada amb el seu nou club.

"Vaig fer les coses com crec que havia de fer-les. Ara estic centrat a començar a jugar amb el Barça i a fer-ho tan bé com es pugui", ha dit el davanter francès en ser preguntat en roda de premsa sobre la seva controvertida sortida de l'Atlètic.

Griezmann ha destacat la "bona acollida" que li han donat els seus companys i ha afirmat que l'estil de joc del seu nou club "li agrada" i que "pot aportar coses" al mateix, abans del primer amistós de la pretemporada que l'equip disputarà dimarts al Japó davant el Chelsea.

El davanter també ha remarcat la bona relació personal que manté amb el seu exentrenador, Diego Simeone, i no s'ha volgut pronunciar sobre el suposat interès del FC Barcelona per tornar a fitxar a Neymar, del qual només ha dit que és "un grandíssim jugador".

Griezmann podria disputar aquest dimarts els seus primers minuts amb la samarreta blaugrana en l'amistós del seu equip davant el Chelsea en el marc de la Copa Rakuten. Griezmann, que té "moltes ganes" de debutar amb la seva nova samarreta, va confessar que Leo Messi no s'ha posat en contacte amb ell, però sí Luis Suárez. "Em va donar la benvinguda. Estic molt feliç d'estar aquí, el grup m'ha rebut molt bé i estic molt content de compartir vestidor amb ells, tant de bo els pugui ajudar el millor possible", ha assenyalat.

L'equip català ha fet aquest dilluns a l'Estadi de Machida (sud de Tòquio) la seva sessió d'entrenament prèvia al partit contra el conjunt londinenc, després d'arribar diumenge a Tòquio.

El Barça tancarà la seva participació en la Copa Rakuten dissabte davant el Vissel Kobe de la lliga japonesa, una trobada que permetrà el retrobament dels exculers Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper amb el seu antic equip.

"Serà molt especial jugar contra ells, fins i tot una mica estrany", ha dit el migcampista Ivan Rakitic, qui també ha comparegut davant els mitjans.

"Són amics i part de la família del Barça", ha assenyalat Rakitic, qui s'ha referit en particular a Iniesta i ha destacat la "dificultat de jugar contra un dels millors jugadors del món".

L'internacional croat, així mateix, ha manifestat la seva voluntat de "seguir al Barça i de donar el millor de mi" malgrat els rumors que el situen un estiu més fora de l'equip català.

A més del debut de Griezmann, aquests amistosos suposen la primera ocasió per veure a l'altre flamant fitxatge de l'equip, l'holandès Frenkie de Jong.

La gira de l'equip català ha despertat una enorme expectació al Japó, malgrat les absències destacades amb les quals arriba l'equip d'algunes de les seves principals estrelles que van jugar la Copa Amèrica (Messi, Luis Suárez, Arturo Vidal, Coutinho i Arthur).