La Baja Aragón va arrencar ahir, encara que no fos a les pistes sinó en una instal·lació tancada. El Palau d'Exposicions i Congressos de Terol va rebre tots els vehicles que prendran part a la prova per a les verificacions tècniques i administratives. Aquesta vegada, tot se centrarà en dos dies i en dos trams que es repetiran dos cops entre avui i demà per totalitzar uns 500 quilòmetres al final de les especials.

Així, a les vuit del matí d'avui sortiran els cotxes i, a partir de dos quarts d'onze, ho faran les motos i els quads. Avui es començarà pel tram curt, que comença a la zona de Santa Eulalia i acaba a Cuevas Labradas, el més proper a la capital terolenca. Té uns 86 quilòmetres de recorregut. A la tarda s'abordarà el tram nord, el més llarg, que unirà Banyón i Torrijo del Campo i tindrà un recorregut de 164 quilòmetres.

Els vehicles estaran estacionats a les instal·lacions del Dinópolis de Terol, al costat del Palau d'Exposicions, la nit d'avui a demà. S'hi podrà assistir abans de la segona i última etapa de demà, en què primer s'abordarà el tram més llarg i s'acabarà amb el més curt de tots dos.